دستگیری برهم زنندگان نظم و امنیت در نیشابور

صدا و سيما/ چهار تن از مخلان نظم و امنيت در نيشابور که تحت تعقيب پليس اين شهرستان بودند، شناسايي و دستگير شدند.
سرهنگ حسينعلي زاده، فرمانده انتظامي شهرستان نيشابور بيان داشت: در پي ايجاد رعب و وحشت و اخلال در نظم و امنيت عمومي توسط چهارتن از مخلان نظم و امنيت با سلاح سرد در يکي از خيابانهاي شهر نيشابور، دستگيري آنان در دستور کار کلانتري ۱۱ طالقاني قرار گرفت.
سرهنگ حسينعلي زاده افزود: با اشراف اطلاعاتي پليس، در کمتر از ۲۴ ساعت مخفيگاه هر ۴ متهم تحت تعقيب در يکي از نقاط حاشيه اي شهر شناسايي و در يک اقدام غافلگيرانه و ضربتي همه آنان دستگير شدند و در بازرسي از مخفيگاه آنان تعدادي سلاح سرد کشف شد.
حسينعلي زاده تاکيد کرد: پليس و دستگاه قضايي مصمم هستند با کساني که نظم و آرامش عمومي شهروندان را خدشه دار مي کنند و باعث سلب آسايش مردم مي شوند، برابر قانون برخورد کنند.