فروش خارج از رهتاب، عامل پرکشیدن قیمت مرغ در اصفهان
باشگاه خبرنگاران/ رئيس هيئت مديره اتحاديه گوشت سفيد اصفهان گفت: يکي از علل گران شدن مرغ بي توجهي برخي فروشندگان به طرح فروش مرغ با کد ملي است.
فرهاد جعفريان، رئيس هيئت مديره اتحاديه گوشت سفيد اصفهان اظهار کرد: در هر هفته ۶ کيلوگرم مرغ به هر کد ملي تعلق ميگيرد، اما برخي از واحدهاي مرغ فروشي فقط ۳۰ تا ۴۰ کيلوگرم مرغ را در سامانه رهتاب ميفروشند و مابقي را به صورت آزاد و با قيمت دلخواه به فروش ميرسانند.
وي افزود: در حال حاضر هر کيلوگرم مرغ با قيمت ۱۷ هزار و ۱۰۰ تومان به کشتارگاه عرضه ميشود و با قيمت ۲۵ هزار و ۹۵۰ تومان به دست مصرف کننده ميرسد.
رئيس هيئت مديره اتحاديه گوشت سفيد اصفهان بيان کرد: قيمت مرغ بايد بر اساس عرضه و تقاضا باشد، اما به علت محدوديت در تامين و توزيع نهادههاي دامي توليد مرغ محدود است و همين امر سبب شده قيمت بر اساس عرضه و تقاضا نباشد و شاهد افزايش قيمت باشيم.
جعفريان عنوان کرد: در حال حاضر در اصفهان هر شب ۵۰۰ تا ۶۰۰ تن مرغ در کشتارگاه و ۲۰۰ تا ۳۰۰ کيلوگرم مرغ در واحدهاي مرغ فروشي عرضه ميشود و کمبود مرغ نداريم.
وي در پايان با اشاره به اينکه اگر کشتارگاهي قيمت مرغ را برخلاف قيمت مصوب عرضه کند جريمه ميشود، خاطرنشان کرد: نيروهاي بازرسي اتاق اصناف از واحدهاي مرغ فروشي شهر بازديد ميکنند و اگر تخلفي مشاهده کنند علاوه بر اينکه متصدي واحد سه روز از سامانه رهتاب محروم ميشود تخلفش ثبت و به تعزيرات گزارش داده ميشود.