نماد آخرین خبر

خسارت به خطوط انتقال آب در شهر‌های سیل زده مازندران

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
خسارت به خطوط انتقال آب در شهر‌های سیل زده مازندران

باشگاه خبرنگاران/ بيش از ۹ کيلومتر خطوط انتقال آبرساني در شهر‌هاي سيل زده مازندران تخريب شد.

بهزاد برازراده مدير عامل شرکت آبفا مازندران اظهار کرد: ۹۲۱۵متر خطوط انتقال آبرساني در پي بارش شديد باران و وقوع سيل در شهرستان‌هاي سوادکوه، سوادکوه شمالي، نوشهر، تنکابن و بابل تخريب شد.
او افزود: سيل ضمن تخريب ۴ دهنه چشمه و دو کيلومتر خط انتقال در روستا‌هاي سوادکوه شمالي، دو دهنه چشمه به همراه مخزن جمع کننده و خط انتقال دراسله و گلناب دره و نيز شبکه توزيع ۴ روستاي سوادکوه را از بين برد و به بخشي از خطوط انتقال، شبکه توزيع، لوله و اتصالات و پل کابلي در شهرستان‌هاي نوشهر، تنکابن و بابل خسارات جدي وارد کرد.
برازراده برآورد اوليه خسارت سيل را حدود ۱۰۰ميليارد ريال اعلام کرد و گفت: با بسيج نيرو‌هاي اتفاقات و مديريت بحران شرکت آب و فاضلاب استان آب آشاميدني مناطق سيلزده به طور موقت وصل شد و نيرو‌هاي فني شرکت در حال بررسي، رفع کامل نواقص و خسارات و برقراري کامل آب آشاميدني در اين مناطق هستند.

آخرين خبر مازندران در اينستاگرام :
https://instagram.com/mazandaran_today