بارش باران در ۸ استان کشور؛ دریای خزر طی ۳ روز آینده مواج است

ميزان/ يک کارشناس سازمان هواشناسي به بررسي وضعيت جوي چند روز آينده کشور پرداخت.
کبري رفيعي کارشناس سازمان هواشناسي در خصوص آخرين وضعيت جوي چند روز آينده کشور اظهار کرد: امروز براي استانهاي گيلان، مازندران، گلستان، اردبيل، شمال شرق آذربايجان شرقي، ارتفاعات شمال زنجان و قزوين و همچنين به تدريج در خراسان شمالي بارش باران، گاهي رعدوبرق و وزش باد شديد موقتي پيشبيني ميشود.
وي ضمن اشاره به اينکه امروز شدت بارشها را در استانهاي گيلان و غرب مازندارن و فردا در استانهاي مازندارن، گلستان و غرب خراسان شمالي رخ ميدهد، افزود: در مناطقي که امروز در آنها بارندگي داريم، فردا هم بارشها ادامه دارند.
اين کارشناس سازمان هواشناسي با بيان اينکه روز جمعه در استانهاي ساحلي درياي خزر و خراسان شمالي انتظار بارش پراکنده را داريم، توضيح داد: طي امروز و فردا در ارتفاعات شمال غرب هرمزگان و ارتفاعات جنوبي فارس در ساعات بعد از ظهر و اوايل شب رگبار پراکنده، رعدوبرق و گاهي وزش باد رخ ميدهد.
رفيعي با اشاره به اينکه از امروز تا پايان هفته پديده غالب در نيمه شرقي کشور از جمله شرق خراسان جنوبي و شمال سيستانوبلوچستان وزش باد شديد است که گاهي سبب خيزش گردوخاک در اين مناطق ميشود، اظهار کرد: امروز براي جنوب استانهاي تهران و سمنان و همچنين استانهاي قم، البرز، غرب ايلام و خوزستان وزش باد شديد گاهي همراه با خيزش گردوخاک پيشبيني ميشود.
وي ضمن بيان اينکه طي ۳ روز آينده درياي خزر مواج و متلاطم است و از بعد از ظهر امروز مناطق شمالي خليجفارس و جمعه کل خليجفارس مواج ميشود، ادامه داد: از روزهاي شنبه و يکشنبه بيشتر مناطق کشور جوي آرام را دارند، اما در نوار شمالي با افزايش نسبي دما مواجه هستيم.
اين کارشناس سازمان هواشناسي در خصوص آخرين وضعيت آبوهوايي تهران عنوان کرد: تهران امروز آسماني صاف دارد و وزش باد براي آن پيشبيني ميشود. حداقل دماي پايتخت امروز ۲۰ درجه و حداکثر دماي آن امروز به ۳۲ درجه بالاي صفر ميرسد.
آخرين خبر گلستان در اينستاگرام :
Instagram.com/golestan_today