نماد آخرین خبر

فعالیت ۱۴ باشگاه کوهنوردی در ایلام

منبع
ايسنا
بروزرسانی
فعالیت ۱۴ باشگاه کوهنوردی در ایلام

ايسنا/ دبير هيئت کوهنوردي شهرستان ايلام گفت: هم اکنون ۱۴ باشگاه کوهنوردي در استان فعال هستند و برنامه‌هاي هفتگي خود را به صورت مرتب اجرا مي‌کنند.

«روح‌الله پورنصرت»، دبير هيئت کوهنوردي شهرستان ايلام اظهار کرد: ايلام به دليل موقعيت جغرفيايي بکر و ويژه و قرار گرفتن در ميان کوه‌ها و همچنين علاقه مردم به کوهستان و طبيعت داراي موقعيت ويژه‌اي در ورزش کوهنوردي است و باشگاه‌ها برنامه‌هاي خوبي دارند که با استقبال اعضاي اين باشگاه‌ها روبر مي‌شود.
وي گفت: از  ۱۴ باشگاه کوهنوردي که 5 باشگاه آنها فعال است که يک فرصت بسيار خوب براي علاقمندان اين رشته بوجود آورده است تا بتوانند از راه درست و اصولي اين علاقه خود را دنبال کنند.
پورنصرت با اشاره به نبود امکانات مناسب براي ورزش کوهنوردي سالني، اضافه کرد: در حال حاضر تنها يک ديواره غير استاندارد براي تمرين علاقمندان اين رشته وجود دارد که به دليل ثابت نبودن سالن و جابجايي مرتب آن، با مشکلاتي مواجهيم و از مسئولان اداره کل ورزش و جوانان تقاضا داريم يک سالن ثابت براي تمرين اين رشته ورزشي پراستعداد اختصاص دهند.
وي تأکيد کرد: برنامه‌هاي کوهنوردي باشگاه‌ها و هيئت با رعايت کامل پروتکل‌هاي بهداشتي انجام مي‌شود و آموزش‌ها لازم در اين زمينه به باشگاه‌ها داده شده است.

آخرين خبر ايلام در اينستاگرام :
https://www.instagram.com/akharinkhabar_ilam/