کشف یک هزار تن سبوس احتکاری در مازندران

باشگاه خبرنگاران/ فرمانده انتظامي مازندران از کشف يک هزار تن سبوس احتکاري در استان به ارزش ۱۴ ميليارد ريال خبر داد.
سردار مرتضي ميرزايي فرمانده انتظامي مازندران اظهار کرد: پليس امنيت اقتصادي استان در راستاي تحقق فرامين مقام معظم رهبري در سالي که به عنوان سال توليد، پشتيبانيها و مانع زدايي نامگذاري شده است، برخورد با جرايم اقتصادي و احتکار کالاهاي اساسي و نهادههاي دامي را در دستور کار خود قرار داد.
او افزود: در پي کسب خبري مبني بر اينکه تعدادي از کارخانههاي توليد آرد در استان، نسبت به احتکار سبوس حاصله از گندم يارانهاي و عرضه خارج از شبکه آن و همچنين گران فروشي در سطح گسترده اقدام داشته اند، ماموران به بررسي موضوع پرداختند.
فرمانده انتظامي مازندران گفت: ماموران پليس امنيت اقتصادي به همراه کارشناسان سازمان صمت و جهاد کشاورزي در بازرسي از کارخانههاي آرد مورد نظر در برخي از شهرستانهاي استان، موفق به کشف يک هزار و ۴۴ تن سبوس گندم احتکاري شدند.
او ارزش سبوسهاي کشف شده را برابر نظر کارشناسان، بالغ بر ۱۴ ميليارد ريال عنوان کرد و افزود: با هماهنگي قضائي کليه انبارها پلمب شدند.
سردار ميرزايي با بيان اين که تخلف از قوانين مرتبط با توليد و توزيع نهادههاي دامي در سطح کشور و انبار اين کالاها براي فروش خارج از شبکه و با قيمت آزاد از مصاديق احتکار تلقي ميشود، گفت: در اين راستا پرونده قضائي تشکيل و موضوع تحت رسيدگي است.