نماد آخرین خبر

کرونا در یزد باز هم قربانی گرفت

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
کرونا در یزد باز هم قربانی گرفت

صداوسیما/ سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: در شبانه روز گذشته بیش از ۳۰۰ بیمار مبتلا به کرونا در استان یزد شناسایی شدند.

ابراهیم سلمانی، سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی یزد در این باره اظهار کرد: از ۸۸۳ نمونه گرفته شده از بیماران مشکوک به کروناویروس در شبانه روز گذشته، بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی ۳۴۳ بیمار مبتلای قطعی به کرونا در استان شناسایی شده اند. 
وی ادامه داد: از این تعداد، ۳۰ نفر در بیمارستان‌های استان بستری شده و ۳۱۳ نفر در منزل دوره نقاهت خود را طی می‌کنند.
سلمانی اظهار کرد: ۶ بیمار در اردکان، ۱ بیمار در اشکذر، ۳ بیمار در بافق، ۱ بیمار در تفت، ۱ بیمار در مهریز، ۷ بیمار در میبد و ۱۱ بیمار در شهرستان یزد شناسایی شده اند.
وی افزود: متاسفانه در شبانه روز گذشته، ۴ بیمار در شهرستان یزد قربانی کووید۱۹ شدند.
سلمانی تصریح کرد: در حال حاضر ۳۷۱ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان‌های استان بستری هستند که از این تعداد ۷۵ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه خدمات دریافت می‌کنند.



آخرین خبر یزد در اینستاگرام :
https://instagram.com/yazd_today