نماد آخرین خبر

۳ بیمار کرونایی دیگر در خراسان شمالی جان باختند

منبع
ايرنا
بروزرسانی
۳ بیمار کرونایی دیگر در خراسان شمالی جان باختند

ایرنا/ رئیس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی خراسان شمالی گفت: شبانه روز گذشته سه بیمار مبتلا به کرونا در استان جان باختند و ۶۹ بیمار جدید بستری شدند.

دکتر سید احمد هاشمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی خراسان شمالی اظهار کرد: اکنون ۴۰۴ بیمار با علایم بیماری کووید ۱۹ در بیمارستان های استان بستری هستند.
وی با اشاره به واکسیناسیون ۵۰ درصدی جمعیت هدف در استان، گفت: هم اکنون واکسیناسیون در استان از سرعت مطلوبی برخوردار است و ۵۰ درصد از جمعیت هدف در خراسان شمالی واکسن کرونا دریافت کرده‌اند که بیش از میانگین کشوری است.
هاشمی افزود: با این وجود به دنبال افزایش سرعت واکسیناسیون در استان هستیم، به خصوص در مناطق روستایی از مردم توقع همکاری و مراجعه بیشتری برای تزریق واکسن داریم.

آخرین خبر خراسان شمالی در اینستاگرام :
https://instagram.com/bojnord_today