نماد آخرین خبر

آلودگی شدید هوای اراک و شازند در پی اورهال پالایشگاه

منبع
ايسنا
بروزرسانی
آلودگی شدید هوای اراک و شازند در پی اورهال پالایشگاه

ایسنا/ رئیس امور آزمایشگاه‌های اداره کل حفاظت محیط‌زیست مرکزی گفت: آغاز اورهال پالایشگاه شازند آلودگی شدیدی را به راه انداخته است.

علیرضا محرابیان، رئیس امور آزمایشگاه‌های اداره کل حفاظت محیط‌زیست استان مرکزی با اشاره به آلودگی هوای روزهای اخیر که ویدئوی آن در فضای مجازی دست به دست می‌شود، اظهار کرد: ویدئوهای منتشر شده در فضای مجازی مربوط به پالایشگاه شازند است که مشغول اورهال است.
وی با اشاره به اینکه واحدهای مختلف پالایشگاه در حال اورهال است، افزود: هر روز پالایشگاه به محیط زیست اعلام می کند که کدام واحد برای اورهال خاموش می شود و این خاموشی و اورهال باعث خروج دود شدید از دودکش های پالایشگاه می شود که در واقع کاری هم نمی توان کرد چراکه این صنعت بزرگ باید بروزرسانی شود.
محرابیان با بیان اینکه اورهال پالایشگاه یک هفته ادامه دارد، افزود: مسلما اگر وزش باد به سمت اراک باشد این آلودگی مستقیما وارد اراک می شود و کیفیت هوا نیز در وضعیت ناسالم قرار می گیرد.
رئیس امور آزمایشگاه‌های اداره کل حفاظت محیط‌زیست استان مرکزی با اشاره به اینکه دیروز و امروز هوای اراک در شرایط سالم قرار داشت، گفت: براساس اطلاعات دریافت شده از ایستگاه‌های سنجش آلودگی هوای استان، متوسط شاخص کیفیت هوای اراک در ٢٤ ساعت گذشته منتهی به ساعت ۹ صبح روز یکشنبه هجدهم مهرماه برابر با عدد ۸۱ و کیفیت هوا سالم بوده است.
محرابیان در خصوص استفاده از مازوت در نیروگاه حرارتی شازند نیز بیان کرد: در حال حاضر نیروگاه از سوخت گاز استفاده می کند، اما قطعا اگر هوا سرد شود و با کمبود گاز روبرو شویم طبق تصمیم ملی، نیروگاه های کشور از جمله نیروگاه شازند از مازوت استفاده می کنند که طبیعتا باعث ناسالم شدن هوای شهرهایی مانند اراک می شود.
 
  
  
 

آخرین خبر استان مرکزی در اینستاگرام :
https://instagram.com/markazi_today