نماد آخرین خبر

انتصاب یک کهگیلویه و بویراحمدی در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

منبع
بروزرسانی
انتصاب یک کهگیلویه و بویراحمدی در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

راک نیوز/ یک کهگیلویه و بویراحمدی به عنوان معاون سازمان امور دانشجویان وزارت علوم،تحقیقات و فناوری منصوب شد.

طی حکمی از سوی دکتر هاشم داداش پور، معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان، دکتر اردوان ارژنگ به سمت سرپرست معاونت امور دانشجویان داخل این سازمان منصوب شد.
متن حکم انتصاب دکتر ارژنگ به شرح ذیل است:
«جناب آقای دکتر اردوان ارژنگ
عضو هیأت علمی دانشگاه میبد
با اهدای سلام
 نظر به مراتب شایستگی، تعهد و تجارب ارزنده جناب‌عالی، به موجب این ابلاغ به عنوان سرپرست معاونت امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان منصوب می‌شوید.
امید است با توکل به قدرت لایزال الهی و همکاری دانشگاهیان و کارکنان محترم آن مجموعه در تحقق اهداف دولت مردمی و انقلابی سیزدهم نسبت به ارتقاء خدمات مؤثر به دانشجویان عزیز به عنوان سرمایه‌های ارزشمند نظام اسلامی همت به گمارید.
از درگاه ایزد منان، دوام توفیق شما را در انجام بهینه و به هنگام امور محوله و خدمتگزاری به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران خواهانم.»
ارژنگ دارای مدرک دکتری فقه و حقوق اسلامی و عضو هیئت علمی دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه میبد یزد بود.
معاون دانشگاه یاسوج، رئیس دانشگاه یاسوج در دولت احمدی‌نژاد به مدت ۸ سال و معاون آموزشی دانشگاه میبد بخشی از سوابق اجرایی و مدیریتی ارژنگ است.

آخرین خبر کهگیلویه و بویراحمد در اینستاگرام :
https://instagram.com/yasuj_today