نماد آخرین خبر

۱۵ واحد تولیدی تعطیل در استان کردستان مجدداً راه‌اندازی شد

منبع
تسنيم
بروزرسانی
۱۵ واحد تولیدی تعطیل در استان کردستان مجدداً راه‌اندازی شد

تسنیم/ بازرس‌کل استان کردستان نظارت پیشگیرانه را سیاست سازمان بازرسی خواند و گفت: ۱۵ واحد تولیدی تعطیل در استان کردستان مجدداً راه‌اندازی شد.

عیسی هواسی، بازرس‌کل استان کردستان به ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده، آخرین وضعیت و وظایف این حوزه پرداخت و اظهار کرد: 700 اکیپ بازرسی در استان مشغول به فعالیت بوده که این آمار نسبت به میزان کشوری پایین‌تر است و درصددیم که با تقویت نیروی انسانی، کارهایمان را به نحو احسن پیش ببریم.
وی از 66 بازرسی از دستگاه‌های اجرایی استان خبر داد و افزود: در همین راستا 137 پیشنهاد اصلاح امور و ساختار به ادارات داده شده که منجر به توفیقات متعدد، برگشت اموال به بیت‌المال و رفع تصرف اراضی و موانع پروژه‌های عمرانی شده است.
بازرس‌کل استان کردستان از راه‌اندازی سامانه گزارشگران فساد قوه قضائیه خبر داد و گفت: تاکنون 340 مورد؛ یک هزار و 238 فقره گزارش فساد دریافت و پیگیری در حال انجام است.
هواسی نظارت پیشگیرانه را سیاست سازمان بازرسی خواند و با اشاره به شناسایی، رفع موانع و راه‌اندازی مجدد فعالیت 15 واحد تولیدی تعطیل در استان کردستان یادآور شد: بنا داشته که ماهیانه، جلساتی برای رفع موانع تولید در کردستان برگزار شود.

آخرین خبر کردستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/kurdistan.online