نماد آخرین خبر

بیش از ۱۰۰۰ میلیارد تومان کالا در انبارهای بوشهر خاک می‌خورد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
بیش از ۱۰۰۰ میلیارد تومان کالا در انبارهای بوشهر خاک می‌خورد

ایرنا/ بازرس کل استان بوشهر گفت: در زمان حاضر بیش از یک هزار میلیارد تومان کالا در انبارهای سازمان اموال تملیکی این استان وجود دارد که می‌تواند حداقل نیاز مجموعه افراد زیر پوشش نهادهای حمایتی را به نحوی تامین کند.

اسحاق شهبازی، بازرس کل استان بوشهر اظهار کرد: بررسی‌ها نشان می‌دهد از این میزان ۱۸ میلیارد تومان پوشاک، ۴.۸ میلیارد تومان کیف و کفش و ۲.۷ میلیارد تومان لوازم التحریر و نوشت افزار است که در انبارهای اموال تملیکی بوشهر خاک می‌خورد.
وی تاکید کرد: هرچند قانون در راستای حمایت ازتولید داخلی اجازه فروش این محصولات را نداده و باید امحا شوند؛ اما این پول و ارز برای تهیه این کالاها از مملکت خارج شده و الان در انبارها وجود دارد و جزو نیازمندی جامعه است.
شهبازی گفت: خرد جمعی در دستگاه های عضو شورای نظارتی استان بوشهر شکل گرفته تا این مشکل برطرف شود، البته قانونگذار اعلام کرده که باید امحا شود اما دنبال این هستیم که با گرفتن مجوزهای لازم از مبادی بالادست این کالاها به دست نیازمندان برسد و یا فروخته شود. 
وی اضافه کرد: در زمان حاضر با عزمی که در استان بوشهر وجود دارد تنها در یک ماه ۲۷ میلیارد تومان کالای موجود در انبارهای سازمان اموال تملیکی تعین تکلیف و به مزایده گذاشته شده است.
شهبازی گفت: طی دو ماه گذشته نیز ۲۷ هزارتن برنج وارد انبارهای اموال تملیکی استان بوشهر شده است که به دلیل نقص مدارک امکان ترخیص وجود ندارد و با توجه به افزایش قیمت این کالا در بازار، آزاد سازی این میزان برنج منجر به شکسته شدن قیمت این کالا در بازار شود.
بازرس کل استان بوشهر در باره خودروهای دپو شده در گمرک های این استان به دلیل مشکلات ثبت سفارش، گفت: با توجه به ماهیت و کلان بودن موضوع، پرونده در تهران تشکیل شد.
وی با اشاره به تهیه گزارش کاملی از وضعیت گمرک ها و اموال تکمیلی برای ریاست سازمان بازرسی کشور، گفت: در زمان حاضر یک هزار دستگاه خودرو، ۴۰۰ دستگاه موتورسیکلت سنگین و ۱۵۰ دستگاه ماشین آلات سنگین راهسازی در گمرک‌های استان دپو شده است.
شهبازی اضافه کرد: با توجه به دستورالعمل شورای عالی قوه قضاییه در زمینه تعیین تکلیف وضعیت گمرک ها و انبارهای اموال تملیکی بوشهر ۲۳۰ خودرو رفع توقیف شده است.

آخرین خبر بوشهر در اینستاگرام :
https://instagram.com/bushehr_akhbar