نماد آخرین خبر

ناکامی قاچاقچی در خارج کردن نهاده‌های دامی از گیلان

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
ناکامی قاچاقچی در خارج کردن نهاده‌های دامی از گیلان

صدا و سیما/ ماموران پلیس اقتصادی گیلان از خروج بیش از ۲۵ تن نهاده دامی قاچاق از استان در محدوده رودبار جلوگیری کردند.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان گیلان اظهار کرد: ماموران اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز ، ۲۵ تن و ۸۱۰ کیلوگرم نهاده دامی قاچاق به ارزش ۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال را در بازرسی از یک کامیون در رودبار کشف و ضبط کردند.
مرتضی امینی با اشاره به تحویل این محموله قاچاق به اداره کل تعزیرات حکومتی گیلان ، افزود : به دلیل تقلبی بودن نهاده‌ها ، این محموله توقیف و بر اساس ماده ۵۴ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز امحا شد.
وی با بیان اینکه متهم این پرونده به شعبه تعزیرات حکومتی شهرستان رودبار احضار شد، گفت: پس از شنیدن دفاعیات متهم و وارد بودن تخلف ، متخلف به پرداخت ۸۷۷ میلیون ریال جزای نقدی محکوم شد.

آخرین خبر گیلان در اینستاگرام :
https://instagram.com/gilan_today