ایرنا/ رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: حدود ۲۳ هزار تن گوشت قرمز در نیمه نخست امسال در استان تولید و روانه بازار مصرف شد.

نوربخش حاتمی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه روز چهارشنبه ارزش این میزان گوشت تولیدی را حدود ۲ هزار و ۱۸۵ میلیارد تومان عنوان کرد.
وی اظهار داشت: سال گذشته در همین مدت حدود ۲۲ هزار و ۵۰۰ تن گوشت قرمز در استان تولید شد که میزان تولید گوشت طی سال‌جاری ۵۰۰ تن افزایش داشته است.
رییس سازمان جهاد کشاورزی کرمانشاه گفت: سرانه مصرف گوشت در طول سال حدود ۱۲ کیلوگرم است که نیمی از گوشت تولیدی(۵۰ درصد) در استان مصرف و بقیه به سایر استان‌های کشور ارسال می‌شود.
وی در پایان تعداد کشتارگاه‌های صنعتی کرمانشاه را سه واحد اعلام کرد و افزود: ۱۱ کشتارگاه استان نیز بصورت سنتی فعالیت دارند.

آخرین خبر کرمانشاه در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/kermanshah.today