نماد آخرین خبر

«طبس» محروم از کمپ ترک اعتیاد

منبع
فارس
بروزرسانی
«طبس» محروم از کمپ ترک اعتیاد

فارس/ فرمانده انتظامی شهرستان طبس از عدم وجود کمپ ترک اعتیاد در این شهرستان گلایه کرد و گفت: متأسفانه ۸۰ درصد سارقین شهرسان افرادی هستند که اعتیاد شدید به مواد مخدر دارند.

سرهنگ فاضل مریمی، فرمانده انتظامی شهرستان طبس امروز اظهار داشت: شهرستان طبس با توجه به گستردگی زیاد و قرار گرفتن در کریدور شمال به جنوب و معادن زیاد شرایط خاصی دارد که نیازمند توجه ویژه است و و نیروهای نظامی و انتظامی نیز درصدد هستند امنیت پایدار را در این شهرستان برقرار کنند.
وی به نقش رسانه‌ها برای پایداری امنیت به‌وسیله روشنگری و آگاهی‌بخشی اشاره کرد و افزود: سرانجام نیکو برای رسالت سنگین نیروی انتظامی حاصل مشارکت مردم، مسئولان و رسانه‌ها خواهد بود و انتظار جامعه نیز یک پلیس هوشمند و پیچیده است که سیاست‌های ناجا در همین مسیر قرار گرفته است.
فرمانده انتظامی شهرستان طبس از کشف ۳ تن انواع مخدر طی شش ماه نخست امسال در این شهرستان خبر داد و مطرح کرد: متأسفانه اولویت مصرف مواد مخدر در شهرستان با مواد سنتی است اما افزایش استفاده از مواد مخدر صنعتی نیز نگران‌کننده است و ۸۶ درصد دستگیر شدگان حوزه مواد مخدر در سنین جوانی بین ۲٠ تا ۳۵ سال هستند.
مریمی از عدم وجود کمپ ترک اعتیاد در این شهرستان گلایه کرد و گفت: متأسفانه ۸۰ درصد سارقین شهرسان افرادی هستند که اعتیاد شدید به مواد مخدر دارند.


به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar