نماد آخرین خبر

برداشت ۱۲۰ تن زیتون از باغات کشت‌وصنعت مغان

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
برداشت ۱۲۰ تن زیتون از باغات کشت‌وصنعت مغان

صدا و سیما/ زیتون میوه بهشتی که امسال پیش بینی شده ۱۲۰ تن زیتون از باغات شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان تولید شود.

بزرگترین باغات زیتون در استان اردبیل مربوط به باغات مجتمع شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان در مساحت ۳۰۰ هکتار می‌باشد که پیش‌بینی شده امسال بیش از ۱۲۰ تن محصول تولید شود.
زیتون این شرکت به علت قرار گرفتن در اراضی بکر مغان و آبیاری آن از آب شیرین رود ارس ارگانیک بوده و مشتریان زیادی را در بازار کشور دارد.
اسدالله محسن زاده، مدیرعامل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان گفت: حدود ۷۰ هکتار باغ زیتون امسال احداث شده و روند توسعه سال آتی نیز ادامه خواهد یافت.
نعمتی مدیر کارخانه پروسس میوه شرکت کشت و صنعت مغان نیز گفت: زیتون‌های برداشت شده جهت فرآوری به خود کارخانه پروسس میوه شرکت ارسال می‌شود و نهایتا محصول با دستگاه تمام اتوماتیک با برند مغانه بسته بندی می‌شود.
وی افزود: قسمت اعظمی از محصولات پروسس میوه شرکت کشت و صنعت مغان جهت فروش در بازار‌های داخلی و مابقی نیز جهت صادرات به حوزه قفقاز برنامه ریزی شده است.


 

آخرین خبر اردبیل در اینستاگرام :
https://instagram.com/ardabil__today