نماد آخرین خبر

برداشت پنبه در جوین

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
برداشت پنبه در جوین

صدا و سیما/ برداشت پنبه از ۲۵ هکتار زمین زیرکشت این محصول در شهرستان جوین آغاز شد.

عبداله آرین، معاون جهاد کشاورزی شهرستان جوین بیان داشت: امسال در مقایسه با سال گذشته  سطح زیرکشت این محصول کاهش یافته که مهمترین دلیل آن کاهش ناگهانی دمای هوا در سال‌های گذشته و خسارت ایجاد شده به پنبه کاران بوده است.
عبداله آرین افزود: در سال گذشته ۳۲ هکتار از اراضی این شهرستان به کشت پنبه اختصاص یافت و امسال این سطح زیرکشت به ۲۵ هکتار کاهش یافته است.
وی ادامه داد: در عین حال خوشبختانه محصول پنبه امسال در مقایسه با سال گذشته با توجه به عمل به توصیه‌های کارشناسی با افزایش دوبرابری عملکرد در واحد سطح روبرو شده و علاوه بر این محصول امسال با داشتن کیفیت بالاتر، بازار پسندتر است.
آرین افزود: پیش بینی می‌شود با توجه به افزایش عملکرد حدود چهار تن در هکتار، حدود ۱۰۰ تن پنبه در این شهرستان تولید شود.

پنبه در شهرستان جوین معمولا در فروردین تا نیمه اردیبهشت کشت شده و در مهر ماه تا اوایل آبان ماه برداشت می‌شود.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar