صدا و سیما/ بیش از ۱۳۰هزار تُن خیار گلخانه‌ای از گستره‌ی پنج هزار و ۲۰۰مترمربعی گلخانه‌های خیار جوین برداشت شد.

عبدالله آرین، معاون فنی مدیریت جهاد کشاورزی جوین بیان داشت: امسال پنج هزار و 200مترمربع  از اراضی کشاورزی این شهرستان به کشت خیار گلخانه ای اختصاص یافت و بیش از 130هزار تُن خیار گلخانه ای برداشت شد. 
عبدالله آرین با بیان اینکه فضای کشت گلخانه ای را می توان هم از نظر نوع خاک و هم از نظر مدیریت آب و نهاده ها و   آفات نباتی کنترل کرد، افزود: کشت محصولات کشاورزی در محیط گلخانه باعث افزایش 10تا12 برابری عملکرد نیز خواهد شد.
وی ادامه داد: استفاده بهینه از آب، نوبرانه بودن محصول، استقبال خوب خریداران و سوددهی بالا موجب شده کشاورزان جوینی گرایش بیشتری به سمت کشت های گلخانه ای داشته باشند.
مسئول باغبانی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان جوین هم گفت: از هر مترمربع گلخانه‌ به طور متوسط 25تا30 کیلو محصول خیار برداشت می شود و این در حالیست که در فضای باز در هر  متر مربع 5تا7 کیلو خیار برداشت می‌ شود.
صابری نسب افزود: ایجاد فرصت‌های شغلی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و در مسیر تلاش برای دستیابی به رشد اقتصادی نیز باید تمرکز خود را بر رشد اقتصادی اشتغالزا معطوف کنیم.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar