نماد آخرین خبر

نماینده مشکین‌شهر: به علی‌اف اطلاعات غلط داده‌اند

منبع
ايسنا
بروزرسانی
نماینده مشکین‌شهر: به علی‌اف اطلاعات غلط داده‌اند

ایسنا/ سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با تاکید بر اینکه ایران در خط مقدم مبارزه با قاچاق مواد مخدر است، گفت: اگر تلاش های ایران علیه قاچاق مواد مخدر وجود نداشت، کل اروپا و قفقاز گرفتار تبعات مواد مخدر می شدند.

محمود عباس زاده مشکینی، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ایران در واکنش به ادعاهای تعجب برانگیز جدید الهام علی اف رییس جمهور آذربایجان علیه جمهوری اسلامی ایران گفت: از اظهارات منتسب به آقای الهام علی اف متاسفم؛ لابد اطلاعات غلطی به پرزیدنت جمهوری آذربایجان داده اند.
وی با تاکید بر اینکه نباید بین دو ملت هم کیش و مسلمان شکاف ایجاد شود، گفت: برخی اظهارات علیه حسن همجواری و همسایگی است. متأسفانه بدخواهان دو ملت مسلمان دنبال شکاف بین دو کشور اسلامی و همسایه هستند.
وی‌ تلاشهای جمهوری اسلامی ایران علیه قاچاق مواد مخدر را در دنیا بی نظیر خواند و تاکید کرد که اگر غیر از این بود کل اروپا و قفقاز گرفتار تبعات مواد مخدر می شد.
نماینده مشکین‌شهر با بیان این که ایران هزاران شهید و مجروح در راه مبارزه با قاچاق مواد مخدر تقدیم کرده است، خاطرنشان کرد: ایران در خط مقدم مبارزه با قاچاق مواد مخدر قرار دارد، بر همین اساس در کشورمان قوانین کیفری شدیدی در حوزه مواد مخدر و در راستای بازدارندگی وضع شده است.
عباس زاده در پایان یادآور شد: رهبر معظم انقلاب اسلامی در استفتائات، استفاده و حمل و نقل مواد مخدر را حرام اعلام کرده اند.


آخرین خبر اردبیل در اینستاگرام :
https://instagram.com/ardabil__today