نماد آخرین خبر

ریزش سنگ آزادراه تهران شمال را مسدود کرد

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
ریزش سنگ آزادراه تهران شمال را مسدود کرد

باشگاه خبرنگاران/ انسداد آزادراه تهران ـ شمال به علت ریزش سنگ تا دوشنبه هفته آینده ادامه خواهد داشت.

سرهنگ گودرزی، رئیس پلیس راه البرز با اشاره ریزش سنگ در آزادراه تهران ـ شمال گفت: قرار بود این  آزادراه تا امروز بسته باشد اما این انسداد تا دوشنبه هفته آینده به طول خواهد انجامید.
وی افزود: دلیل این انسداد نگرانی ناشی از احتمال سقوط سنگ های بسیار بزرگی بود که از طریق انفجار فرو ریخت اما هنوز جمع آوری نشده است.
رئیس پلیس راه البرز بیان کرد: احتمالا هفته آینده شاهد ترافیک پرحجمی در جاده کرج ـ چالوس داشته باشیم بنابراین توصیه ما به مسافران این است که از جاده هراز یا گیلان برای سفر به شمال استفاده کنند.
گودرزی ادامه داد: برابر اخبار هواشناسی آبان ماه نیز شاهد بارندگی چندانی نخواهیم بود و پیش بینی های لازم مربوط به راه ها در این خصوص در نظر گرفته شد.

آخرین خبر البرز در اینستاگرام :
https://instagram.com/alborztoday