نماد آخرین خبر

کشف ۵ تُن نهاده دامی قاچاق در اشنویه

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
کشف ۵ تُن نهاده دامی قاچاق در اشنویه

باشگاه خبرنگاران/ فرمانده انتظامی اشنویه، از توقیف یک دستگاه کامیون و کشف پنج تن نهاده دامی قاچاق به ارزش دو میلیارد ریال در این شهرستان خبر داد.

طالب محمد قلیزاده، فرمانده انتظامی اشنویه، اظهار کرد: در اجرای طرح مبارزه با پدیده شوم قاچاق، ماموران ایستگاه بازرسی نلیوان شهرستان اشنویه حین کنترل خودرو‌های عبوری به یک دستگاه کامیون ایسوزو مشکوک و آن را متوقف کردند.
وی افزود: ماموران در بازرسی از این کامیون توقیف شده، موفق به کشف پنج تن نهاده دامی(کنسانتره گوشتی) قاچاق و بدون مجوز قانونی، شدند.
فرمانده انتظامی شهرستان اشنویه تصریح کرد: برابر اعلام کارشناسان مربوطه ارزش محموله مکشوفه ۲ میلیارد ریال برآورد شده است.
قلیزاده در پایان ضمن تقدیر از همکاری و تعامل خوب مردم با پلیس، خاطرنشان کرد: در این رابطه یک دستگاه کامیون توقیف و یک متهم دستگیر و به مراجع قضایی معرفی شد.

آخرین خبر آذربایجان غربی در اینستاگرام :
https://instagram.com/wazerbaijan_today