کشف ۱۵ شیء تاریخی از یک انبار دارو در زاهدان

فارس/ سرپرست یگانحفاظت ادارهکل میراثفرهنگی سیستان و بلوچستان از کشف ۱۵ شیء تاریخی مربوط به سایتهای تاریخی غرب کشور در یک انبار دارویی در زاهدان خبر داد.
رضا کیخواهآریا، سرپرست یگانحفاظت ادارهکل میراثفرهنگی سیستان و بلوچستان اظهار کرد: طی تماس تلفنی نیروهای پلیس امنیت اقتصادی آگاهی زاهدان مبنی بر کشف آثار تاریخی در یک انبار دارویی در زاهدان بیدرنگ کارشناسان مربوطه به محل اعزام شده و بررسیهای اولیه صورت گرفت.
وی افزود: در این بررسیها مشخص شد که این آثار شامل تعداد 15 قلم شیء تاریخی مربوط به عصر راه آهن با قدمت دو تا سه هزار سال قبل هستند.
سرپرست یگانحفاظت ادارهکل میراثفرهنگی سیستان و بلوچستان گفت: طبق نظر کارشناسان این آثار مربوط به سایتهای تاریخی غرب کشور است که در پوشش دارویی وارد زاهدان شده و احتمالا مقصد بعدی خروج از کشور از طریق پاکستان بوده است.
کیخواهآریا خاطرنشان کرد: این آثار پس از طی مراحل قانونی اداره آگاهی برای بررسی فنی تحویل این ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان شد.