آزادی یک زندانی در جریان بازدید رئیس کل دادگستری بوشهر از زندان دشتستان

میزان/ رئیس کل دادگستری استان بوشهر در جریان بازدید از زندان شهرستان دشتستان از آزادی یک مددجو خبر داد و گفت: این مدد جو پس از ۱۴ سال حبس مقارن با هفته وحدت ومیلاد باسعادت حضرت محمد(ص) آزاد شد.
علی جمادی، رئیس کل دادگستری بوشهر به همراه معاون قضایی و رئیس مجتمع شوراهای حل اختلاف استان بوشهر، رئیس دادگستری و دادستان شهرستان کنگان، مدیرکل زندانهای استان بوشهر از زندان شهرستان دشتستان و اردوگاه حرفه آموزی وکاردرمانی در این استان بازدید کرد.
رئیس کل دادگستری استان بوشهر همراه تعدادی از مسئولین قضایی، علاوه بر بازدید از بخشهای مختلف زندان از نزدیک و چهره به چهره در جمع مددجویان اندرزگاهها حضور یافت و به درخواستها، مسائل و مشکلات آنان رسیدگی و دستورات لازم جهت بررسی وضعیت آنها صادر کرد.
وی در دیدار چهره به چهره با مددجویان اردوگاه حرفه آموزی و کاردرمانی ضمن اشاره به بازپروری و اصلاح زندانیان در این بازدید از آزادی یک مددجو خبر داد و افزود: این مددجو پس از ۱۴سال حبس مقارن با هفته وحدت ومیلاد باسعادت حضرت محمد(ص) آزاد شد.
جمادی خاطرنشان کرد: بازپروری و اصلاح زندانیان یکی از سیاستهای زندانها است و زندانها در بازپروری زندانیان اقدامات و طرحهای مهمی در بخشهای مختلف آموزشی، فرهنگی، مهارت آموزی و اشتغالزایی به کار گرفته است.
رئیس کل دادگستری استان بوشهر در حاشیه این بازدید بر سالمسازی محیط زندان، تقویت رویکردهای تربیتی در قبال زندانیان، مهارت آموزی و توانمندسازی زندانیان با هدف بازگشت زندانی به فعالیتهای سالم و پرهیز از هرگونه اجحاف در حق زندانیان تاکید کرد.