نماد آخرین خبر

وزیر گردشگری به نیر سفر می‌کند

منبع
بروزرسانی
وزیر گردشگری به نیر سفر می‌کند

سبلان ما/ نماینده اردبیل نیر نمین و سرعین گفت: راه آهن نیر به سراب در بودجه ۱۴۰۰ در ردیف ملی قرار گرفت و با احداث این خط ریلی، مبادلات تجاری استان اردبیل به ترکیه تقویت می شود.

صدیف بدری، نماینده مردم اردبیل نیر نمین و سرعین در جریان بازدید از بزرگراه نیر سراب اظهار کرد: برای تسریع در احداث کمربند شمالی شهر نیر یک و نیم میلیارد تومان از محل اعتبارات شهرستانی و استانی  اختصاص خواهد یافت.
وی افزود: پیگیری احداث بزرگراه نیر _ سراب از سال ۹۵ اولویت اصلی بنده بوده که خوشبختانه عملیات اجرایی آن اجرایی آغاز شده است و با تکمیل این پروژه، اقتصاد این شهرستان رونق یافته و دروازه غرب به روی استان گشوده‌تر می‌شود.
نائب رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: راه آهن سراب نیر در بودجه ۱۴۰۰ در ردیف ملی قرار گرفت و با احداث این خط ریلی مبادلات تجاری استان اردبیل به ترکیه تقویت می شود.
نماینده مردم اردبیل نیر نمین و سرعین تصریح کرد: با توجه به اینکه در سفر هیات دولت به استان اردبیل، ضرغامی وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نتوانست در شهرستان نیر حضور یابد، از وی قول مساعد گرفتیم تا در ماه جاری به این شهرستان سفر کند.



آخرین خبر اردبیل در اینستاگرام :
https://instagram.com/ardabil__today