نماد آخرین خبر

تمام بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد به حالت آماده‌باش درآمدند

منبع
ايسنا
بروزرسانی
تمام بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد به حالت آماده‌باش درآمدند

ایسنا/ دبیر کارگروه مراقبت و درمان کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: هم‌اکنون تمامی بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد به حالت آماده‌باش در آمده‌اند و دستور داده شده تمامی عمل‌های غیر ضروری و  الکتیو کنسل شود و تمام ظرفیت‌های بیمارستان‌های عمومی و خصوصی به درمان کرونا اختصاص یابد.

علی‌اصغر انجیدنی، دبیر کارگروه مراقبت و درمان کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: تعداد بیماران بستری کرونایی زیر پوشش بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد هم اکنون از مرز هزار نفر گذشته و این تعداد در استان خراسان رضوی به ۱۳۰۰ نفر رسیده است.
وی ادامه داد: هم‌اکنون تمامی بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد به حالت آماده‌باش در آمده‌اند و دستور داده شده تمامی عمل‌های غیر ضروری و  الکتیو کنسل شود و تمام ظرفیت‌های بیمارستان‌های عمومی و خصوصی به درمان کرونا اختصاص یابد.
دبیر کارگروه مراقبت و درمان کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: از سوی دیگر بازرسان اداره نظارت در محل بیمارستانها حضور داشته و بر روند رعایت پروتکل‌های بهداشتی و انجام اعمال جراحی غیر ضروری در بیمارستان‌ها نظارت می‌کنند.
انجیدنی افزود: از شهروندان تقاضا می‌شود بر رعایت دستورالعملهای بهداشتی، استفاده از ماسک، اجتناب از حضور در دورهمی‌ها و رعایت فاصله اجتماعی توجه داشته باشند.

آخرین خبر خراسان رضوی در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/khorasan_today

آخرین خبر خراسان رضوی در تلگرام :
https://t.me/Toos_today