بهترین دروازهبان یزدی جام بینقارهای جهان تجلیل شد

ایرنا/ «حمید بهزادپور» برترین دروازهبان جام بینقارهای فوتبال ساحلی جهان، شامگاه شنبه با حضور جمعی از پیشکسوتان در مجموعه ورزشی شهید پاکنژاد یزد تجلیل شد.
این برنامه فرهنگی ورزشی به همت جمعی از پیشکسوتان فوتبال شهرستان یزد با تقدیم لوح و هدایایی از بهزادپور صورت گرفت.
برترین دروازهبان جام بینقارهای فوتبال ساحلی جهان که به تازگی در دوبی امارات متحده عربی صاحب دستکش طلایی شد از توجه پیشکسوتان در برگزاری این مراسم قدردانی کرد و گسترش این رشته را به دلیل ظرفیتهای موجود مورد تاکید قرار داد.
بهزادپور دروازهبان تیم ملی فوتبالساحلی متولد ۱۳۶۶ مهریز و عضو باشگاه مقاومت گلساپوش یزد است که تاکنون به همراه تیمملی در رقابت های مختلف بینالمللی و جهانی حضور داشت.
دیدار فینال جام بین قارهای ۲۰۲۱ به تازگی در دوبی برگزار شد و در نهایت با پیروزی ۳ بر ۲ روسیه به پایان رسید.