۱۷۲ بیمار جدید مبتلا به کرونا در استان اصفهان

باشگاه خبرنگاران/ مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۷۲ بیمار جدید مبتلا به کرونا ویروس در استان اصفهان شناسایی شدند.
نورالدین سلطانیان مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به تعداد کل موارد ابتلای قطعی و مشکوک به کرونا از ابتدا تاکنون گفت: از ابتدای همهگیری ویروس کرونا تعداد یک میلیون و ۲۴۲ هزار و ۲۵۷ نفر موارد ابتلای قطعی و مشکوک به کرونا در استان اصفهان شناسایی شدند.
وی افزود: در این بازه زمانی تعداد کل موارد ابتلای قطعی به کرونا در استان ۴۲۵ هزار و ۶۶۶ نفر و موارد مثبت ابتلای قطعی در ۲۴ ساعت گذشته، ۱۷۲ نفر گزارش شده است.
او تصریح کرد: تعداد ۱۸۳ هزار و ۳۵۷ نفر نیز تعداد کل بستریشدگان کرونا از ابتدا تاکنون بوده و تعداد ۱۰۱ بیمار در ۲۴ ساعت گذشته بستری شدهاند.
سلطانیان با تاکید بر اینکه در حال حاضر ۵۵۳ بیمار مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان اصفهان بستری هستند، گفت: از این تعداد ۱۱۵ بیمار در بخش مراقبتهای ویژه نگهداری میشوند.
وی در خصوص آمار تعداد کل بهبود یافتگان از ابتدا تاکنون گفت: در این بازه زمانی ۱۲۳ هزار و ۵۱۶ نفر بهبودیافتگان کرونا هستند و تعداد بیماران ترخیصشده جدید در ۲۴ ساعت گذشته نیز ۱۱۴ نفر بوده است.
سلطانیان افزود: همچنین تعداد ۱۷ هزار و ۱۹ نفر آمار کل فوتشدگان قطعی و مشکوک به علت کرونا از ابتدای همهگیری این ویروس در استان اصفهان بوده است.
او تاکید کرد: همچنین آمار مرگ و میر بیماران مشکوک و قطعی به کرونا طی ۲۴ ساعت اخیر در استان اصفهان ۱۱ نفر گزارش شده است.