نماد آخرین خبر

مرز‌های کردستان برای جلوگیری از ورود سویه جدید کرونا به کشور کنترل شود

منبع
تسنيم
بروزرسانی
مرز‌های کردستان برای جلوگیری از ورود سویه جدید کرونا به کشور کنترل شود

تسنیم/ رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان بر کنترل دقیق مرزهای استان برای جلوگیری از ورود سویه جدید ویروس کرونا موسوم به اومیکرون به کشور تاکید کرد.

فرزین رضاعی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان اظهار کرد: مدتی است که به وضعیت آرامش رسیده‌ایم اما نباید این آرامش باعث کم‌توجهی ما به رعایت پروتکل‌های بهداشتی شود.
وی با تأکید بر اینکه برای مهار کرونا همه دستگاه‌ها باید پای کار باشند، گفت: با توجه به ورود اُمیکرون به بسیاری از کشور‌ها، لازم است مرز‌های استان کنترل شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان از تداوم اجرای طرح واکسیناسیون کرونا در استان خبر داد و خاطرنشان کرد: تاکنون بیش از 80 درصد دانش‌آموزان کردستانی واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند.
بهروز اخوان، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان نیز در این جلسه اظهار کرد: خوشبختانه مواردی از رنگ نارنجی و قرمز در استان وجود ندارد و دو شهرستان سقز و مریوان در وضعیت آبی قرار دارند.
وی افزود: از ابتدای اجرای طرح مقابله با ویروس کرونا بیش از 350 هزار تست در استان گرفته شده که بیش از 90 هزار تست مثبت بوده است.
اخوان با اشاره به اینکه تا به حال 44 هزار و 836 بیمار در استان به کرونا مبتلا شده‌اند، تصریح کرد: خوشبختانه انواع واکسن در کردستان موجود بوده و هیچگونه کمبودی در تامین واکسن نداریم.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان ادامه داد: تا به حال بیش از 603هزار مورد در استان کردستان در قالب طرح شهید سلیمانی رهگیری و شناسایی شده است.
وی با ابراز تأسف از اینکه در برخی از مدارس حاشیه‌ای و کم برخوردار آنچنان که باید پروتکل‌های بهداشتی رعایت نمی‌شود، اذعان کرد: هر اندازه شهرهای ما به سمت وضعیت زرد و آبی می‌روند میزان رعایت پروتکل‌ها نیز کمتر می‌شود.
جهانبخش یوسفی، رئیس شبکه بهداشت سنندج نیز با بیان اینکه حفظ ساختار موجود برای مراکز واکسیناسیون بسیار مهم است، اظهار کرد: تشویق افراد به واکسیناسیون، نظارت بر اماکن و ... منجر به حفظ شرایط با ثبات فعلی می‌شود.

آخرین خبر کردستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/kurdistan.online