تردد دریایی 1.5 میلیون مسافر به قشم

فارس/ مدیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی منطقه آزاد و ویژه اقتصادی قشم از ورود یک میلیون و 448 هزار و 598 مسافر به جزیره قشم از طریق اسکلهها در طول هشت ماه اول سال 1400 خبر داد.
علیرضا امریکاظمی، مدیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی منطقه آزاد و ویژه اقتصادی قشم گفت: ۳۸ درصد این میزان تردد یعنی ۵۵۲ هزار و ۴۳ نفر تنها در دو ماه مهر و آبان انجام شده است.
وی ادامه داد: از این تعداد مسافر ورود افزون بر ۹۳۸ هزار و ۹۴ نفر یعنی ۶۴.۷ درصد آنها از طریق اسکله لافت توسط خودرو بوده است.
به گفته امریکاظمی ۴۹۳ هزار و ۶۱۸ نفر یعنی ۳۴ درصد این مسافران از طریق اسکله شهید ذاکری و ۱۶ هزار و ۸۸۶ نفر یعنی تنها حدود یک درصد آنها توسط قایق از اسکله لافت وارد جزیره قشم شده اند.
مدیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی منطقه آزاد و ویژه اقتصادی قشم به تعداد و انواع خودروهای وارد شده به جزیره طی هشت ماهه سال جاری هم اشاره کرد و گفت: در این مدت افزون بر ۲۶۲ هزار و ۷۹ دستگاه خودرو شامل سواری، وانت، کامیون، تریلی، مینی بوس، اتوبوس و سایر وارد جزیره شده اند.
وی ادامه داد: از میان آنها سواری با ۱۳۲ هزار و ۵۴۳ دستگاه یعنی بیش از ۵۰ درصد کل این خودروها را به خود اختصاص داده است، مضاف بر اینکه تریلی نیز بعد از سواری با ۲۱هزار و ۲۳۳ دستگاه یعنی ۸ درصد کل خودروهای ورودی به جزیره را در این مدت تشکیل داده است.
امریکاظمی همچنین از افزایش بیسابقه ورود خودرو به جزیره قشم در طول دو ماه مهر و آبان ۱۴۰۰ خبر داد و افزود: در این دوماه افزون بر ۱۰۴ هزار و ۲۴۶ دستگاه خودرو یعنی حدود ۴۰ درصد کل خودروهای ورودی در طول هشت ماهه امسال وارد جزیره شده است.
مدیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی منطقه آزاد و ویژه اقتصادی قشم به سهم اندک ورود مسافر به جزیره قشم از طریق هواپیما نیز اشاره کرد و گفت: از جمع کل مسافران ورودی به جزیره از دو طریق هوایی و دریایی در این مدت یک میلیون و ۵۴۲ هزار و ۱۵۳ نفر بوده که ۹۳ هزار و ۵۵۵ نفر یعنی تنها ۶ درصد کل این مسافران از طریق هواپیما به قشم وارد شده اند.