جدیدترین آمار بیماران کرونایی در خراسان شمالی

فارس/ سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: آمار روزانه مرگ و میر ناشی از بیماری کووید ۱۹ در استان برای سومین بار در آذرماه به صفر رسید و در ۲۴ ساعت گذشته هیچ مورد فوتی بر اثر ویروس کرونا گزارش و ثبت نشده است.
سیدجواد پورنقی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اعلام صفر شدن شمار فوتی های کرونا برای سومین بار در آذر ماه، اظهار کرد: با بستری ۳۹ بیمار جدید طی ۲۴ ساعته گذشته، هم اکنون ۱۵۴ بیمار دارای علائم بیماری کووید ۱۹ در بیمارستانهای استان بستری هستند.
وی اضافه کرد: انجام واکسیناسیون عمومی و رعایت شیوه نامه های بهداشتی در مهار بیماری کووید ۱۹ بسیار مهم و ضروری است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اشاره به این که اکنون حدود ۹۰ درصد جمعیت بالای ۱۲ سال در استان واکسینه شده اند، خاطرنشان کرد: شهروندانی که هنوز واکسن کرونا دریافت نکرده اند سریع تر نسبت به این امر اقدام کنند زیرا با افزایش آمار واکسیناسیون، ایمنی عمومی در برابر ویروس کرونا ایجاد می شود.