هشدار هواشناسی ادارات خراسان شمالی را به حالت آماده باش درآورد

ایرنا/ در پی هشدار نارنجی هواشناسی خراسان شمالی مبنی بر کاهش محسوس دمای هوا و بارش برف، دستگاه های خدمات رسان و اعضای مدیریت بحران در شهرستان های مختلف استان به حالت آماده باش درآمدند.
جواد نظری، مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری خراسان شمالی گفت: اکنون دستگاه های خدماترسان استان از جمله جمعیت هلال احمر، نیروی انتظامی، آتشنشانی، راهداری و اورژانس برای امدادرسانی به مردم در حادثه های احتمالی به حالت آمادهباش درآمدند.
وی اظهار کرد: نیروهای دستگاه های خدماتی و امدادرسان با تجهیزات کامل و تمهیدات مورد نیاز در نقاط مختلف مستقر شده و برای خدماترسانی در هرگونه حادثه احتمالی آمادگی لازم را دارند.
نظری افزود: با توجه به پیش بینی بارش برف از امروز از مردم استان تقاضا می شود در یکی دو روز آتی از تردد در ارتفاعات و نقاط برفگیر خودداری کنند، همچنین به کوهنوردان توصیه می شود از حضور در عرصه ها و رفتن به کوه خودداری کنند.
مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری خراسان شمالی بیان کرد: به مردم توصیه می شود از مسافرت غیرضروری خودداری کنند.
وی افزود: مردم در صورت سفر از سالم بودن خودرو اطمینان حاصل کرده و تجهیزات زمستانه به همراه داشته باشند.
معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان شمالی هم از اعلام آمادگی راهداران و استقرار آنان در راهدارخانههای مسیرهای برفگیر خبر داد و از مردم خواست تا از سفرهای غیرضرور در یکی دو روز آتی خودداری کنند.
محمد مشتری اظهار کرد: گروه های راهداری با به کارگیری ۲۳۶ دستگاه ناوگان راهداری آماده خدمات رسانی به مسافران زمستانه هستند.
وی گفت: ۲۳ راهدارخانه شامل ۱۹ راهدارخانه ثابت و چهار راهدارخانه سیار در استان در زمستان آماده خدمت رسانی به مسافران است.
معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان شمالی بیان کرد: برای خدمات رسانی به مسافران و ارتقای ایمنی تردد جاده ها، ۱۳ هزار و ۵۳۰ تن شن و نمک دپو شده است.
مشتری خاطرنشان کرد: راهداران در ۱۰ گردنه به طول ۸۶ کیلومتر در محورهای شریانی و اصلی حضور دارند تا نسبت به خدمات رسانی به مسافران زمستانه اقدام کنند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان شمالی هم گفت: این جمعیت در ۲۱ پایگاه امداد و نجات برای امداد رسانی به مسافران زمستانه آماده شده است.
ابوالفضل محبان اظهار کرد: امدادگران در سه پایگاه تخصصی این جمعیت شامل پایگاه هوایی، تیم واکنش سریع و پایگاه کوهستان آماده خدمات رسانی هستند.
وی افزود: در طرح زمستان امسال روزانه ۸۴ نفر امدادگر مشارکت دارند و در طول طرح ۹ هزار و ۶۶۰ نفر خدمات رسانی خواهند کرد.
اداره کل هواشناسی خراسان شمالی هم نسبت به کاهش محسوس دمای هوا هشدار داده و اعلام کرده است که فعالیت سامانه بارشی در روز جمعه به صورت رگبار و احتمال رعد و برق، بتدریج بارش باران و برف و مه و در ارتفاعات با احتمال کولاک برف و افت دما همراه است.
این سامانه بارشی بیشتر در مناطق مختلف استان بویژه مرکز این خطه را تحت تاثیر قرار می دهد و تا روز شنبه در استان فعال است.
بر این اساس مردم استان تا صبح یکشنبه هفته آتی کاهش هشت تا ۱۰ درجه ای دما را تجربه می کنند.