ایرنا/ معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: یک کارگاه تولید و بسته‌بندی آب آشامیدنی در این شهر دلیل داشتن نواقص بهداشتی و رعایت نکردن شیوه‌نامه‌های بهداشتی با همراهی بازرسان اتاق اصناف پلمب شد.

سیامک محبی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم اظهار کرد: بازرسی بهداشتی از مراکز صنفی استان قم به‌صورت مرتب توسط بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت انجام می‌شود و با متخلفانی که نسبت به رعایت موازین بهداشتی کم‌کاری و یا بی‌توجهی کنند، برخورد قانونی صورت می گیرد.
وی افزود: لازم است که همه اصناف با مشارکت در زمینه رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و همچنین تزریق به‌موقع واکسن، نقش خود را در کنترل همه‌گیری کرونا و تأمین سلامت جامعه ایفا کنند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به سامانه تلفنی ۱۹۰، خاطرنشان کرد: همشهریان می توانند تخلفات بهداشتی را به این سامانه اطلاع دهند تا در اسرع وقت توسط بازرسین معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم پیگیری شود.

آخرین خبر قم در اینستاگرام :
https://instagram.com/qomtoday