نماد آخرین خبر

هوای مازندران از امروز تا پایان هفته آفتابی همراه با بارش پراکنده

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
هوای مازندران از امروز تا پایان هفته آفتابی همراه با بارش پراکنده

صدا و سیما/ هوای مازندران از امروز تا پایان هفته آفتابی، گاهی نیمه ابری همراه با بارش پراکنده پیش بینی می‌شود.

نبی پور کارشناس هواشناسی مازندران اظهار کرد: قائمشهر و ساری با بیشینه دمای ۱۷درجه سانتیگراد دیروز، گرمترین و بلده با کمینه دمای ۹ درجه زیر صفر صبح امروز سرد‌ترین نقطه استان گزارش شد.
نبی پور افزود: بر اساس نقشه‌های پیش یابی هواشناسی، هوای استان امروز آفتابی همراه با افزایش نسبی دما خواهد بود.
او گفت: آسمان استان فردا دوشنبه نیمه ابری در بعدازظهر و شب ابری همراه با بارش پراکنده و وزش باد خواهد بود و در روز سه شنبه دوباره آفتابی می‌شود.
نبی پور افزود: در روز‌های چهارشنبه و پنج شنبه افزایش محسوس دما را در دامنه‌ها و وزش باد گرم  را در ارتفاعات استان شاهد خواهیم بود ، بطوریکه سرعت وزش باد برای پنج شنبه در ارتفاعات نسبتاً شدید می شود.
کارشناس هواشناسی مازندران گفت: پنج شنبه شب و روز جمعه با توجه به عبور موج و جریان شمالی ضعیف شاهد ابرناکی همراه با بارش پراکنده در استان خواهیم بود.
نبی پور افزود: براساس پیشی بینی هواشناسی تا ۱۰ روز آینده سرمای شدید یا یخبندانی که به مرکبات اسیب بزند نداریم.
او گفت: دریای خزر امروز و فردا موج کوتاه دارد و برای فعالیت‌های دریایی و صید و صیادی مناسب است.

آخرین خبر مازندران در اینستاگرام :
https://instagram.com/mazandaran_today