نماد آخرین خبر

سرمربی تراکتور: داور ۲ گل تیم ما برابر آلومینیوم را نپذیرفت

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
سرمربی تراکتور: داور ۲ گل تیم ما برابر آلومینیوم را نپذیرفت

باشگاه خبرنگاران/ سرمربی تیم فوتبال تراکتور درباره شکست تیمش برابر آلومینیوم اراک توضیحاتی را بیان کرد.

زونیمیر سولدو، سرمربی تیم فوتبال تراکتور درباره شکست تیمش برابر آلومینیوم اراک گفت: می‌دانستم امروز بازی سختی داریم. تیم آلومینیوم خوب سازماندهی شده است و بازیکنانش مدت‌ها کنار هم بازی می‌کنند. ما برای این بازی برنامه داشتیم و در دقایقی از بازی، بهتر از حریف بودیم.

او ادامه داد: نیمه اول خوب درگیر نشدیم و متاسفانه زونیمیر سولدو، سرمربی تیم فوتبال تراکتور درباره شکست تیمش برابر  آلومینیوم اراک گفت: می‌دانستم امروز بازی سختی داریم. تیم آلومینیوم خوب سازماندهی شده است و بازیکنانش مدت‌ها  کنار هم بازی می‌کنند. ما برای این بازی برنامه داشتیم و در دقایقی از بازی، بهتر از حریف بودیم.
او ادامه داد: نیمه اول خوب درگیر نشدیم و متاسفانه دقایق پایانی گل دریافت کردیم؛ هرچند نیمه اول به گل رسیده بودیم که داور نپذیرفت.

سولدو با بیان این که نیمه دوم تغییراتی در تیم داشتیم، گفت: نیمه دوم بهتر کار کردیم؛ اما روی یک غفلت، حریف برای بار دوم ما را جریمه کرد و علی‌رغم بازی تهاجمی، نتوانستیم به گل برسیم. البته نیمه دوم هم به گل رسیدیم که داور نپذیرفت و متوجه این موضوع شدیم که مشکلات زیادی داریم. 

او درباره تاثیر نبود اخباری در نتیجه بازی امروز، گفت: من روی تمامی نفرات حساب کرده‌ام؛ هر چند وحضور اخباری می‌توانست به ما کمک کند. این دروازه‌بان یک ماه همراه ما نخواهد بود و باید نفر جایگزین را تقویت کنیم.

سولدو در پایان با بیان این که محمد عباس‌زاده بازیکن خیلی خوبی است، تصریح کرد: این بازیکن آسیب دیده بود و هنوز به فرم ایده‌آل برای بازی ۹۰ دقیقه‌ای نرسیده است.

آخرین خبر آذربایجان شرقی در اینستاگرام :
instagram.com/EAzerbaijan_Today