نماد آخرین خبر

کشف۳۰ تن برنج احتکار شده در خراسان جنوبی

منبع
شبستان
بروزرسانی
کشف۳۰ تن برنج احتکار شده در خراسان جنوبی

شبستان/ جانشین فرمانده انتظامی خراسان جنوبی گفت: مأموران پلیس امنیت اقتصادی خراسان جنوبی ۳۰ تن برنج پاکستانی احتکار شده در شهرستانبیرجند کشف کردند.
 
سرهنگ «حسن شجاعی نسب» جانشین فرمانده انتظامی خراسان جنوبی امروز(۱۷ آذر) به خبرنگاران رسانه‌های گروهی اظهار داشت: ماموران پلیس امنیت اقتصادی خراسان جنوبی با انجام اقدامات پلیسی از احتکار مواد غذایی در انباری که در اطراف شهرستان بیرجند بود مطلع شدند و بررسی موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.
جانشین فرمانده انتظامی خراسان جنوبی افزود: ماموران محل احتکار مواد غذایی را شناسایی و با هماهنگی مقام قضائی به همراه نمایندگان اداره تعزیرات حکومتی و اداره صنعت، معدن و تجارت این محل را بازرسی کردند.
وی بیان داشت: مأموران در بازرسی دقیق از این انبار، 30 تن برنج پاکستانی کشف کردند که ارزش ریالی آن بنا بر نظریه کارشناسان مربوطه بالغ بر 10 میلیارد ریال براورد شد.
سرهنگ شجاعی نسب با بیان این که مأموران در این رابطه یک متهم دستگیر کردند که متهم دستگیر شده با تشکیل پرونده به مراجع قضائی معرفی شد؛ تصریح کرد: شهروندان در صورت اطلاع از هر گونه فعالیت های غیر قانونی مراتب را در اسرع وقت از طریق تلفن 110 به پلیس اطلاع دهند.

آخرین خبر خراسان جنوبی در اینستاگرام :
https://instagram.com/skhorasan_today