نماد آخرین خبر

زیرساخت های شهر مورموری بر اثر سیل تخریب شد

منبع
بروزرسانی
زیرساخت های شهر مورموری بر اثر سیل تخریب شد

بازار/ استاندار ایلام گفت: سیلاب زیرساخت‌های شهر مورموری را تخریب کرده است.

حسن بهرام نیا صبح شنبه در حاشیه بازدید از مناطق سیل زده مورموری در جمع خبرنگاران اظهار کرد: خوشبختانه هیچ گونه تلفات جانی در سیل شهر مورموری گزارش نشده است.
وی با اشاره به ایتکه بیش از ۱۰۰ خانوار در سیل مورموری دچار آسیب شده اند، افزود: زیرساخت های شهر مورموری نیز تخریب شده است.
بهرام نیا بیان کرد: نیروهای امداد هلال احمر به سرعت وارد منطقه شدند و امداد رسانی به مردم در حال انجام است،مردم با نوع دوستی و همکاری برای کمک به آسیب دیدگان پیش قدم شده اند.
استاندار ایلام تصریح کرد: ریزش باران سیل آسا ظرف نیم ساعت باعث جاری شدن سیل و آبگرفتگی معابر شهر مورموری شده است.
وی گفت: با توجه به آمادگی‌ها و هشدارهایی که قبل از بارندگی داده شده بود و با تشکیل ستاد مدیریت بحران در کمترین زمان ممکن تصمیمات خوبی برای امدادرسانی به مردم سیل زده بخش مورموری از توابع شهرستان آبدانان گرفته شده است.
بهرام نیا اعلام کرد: با آسیب دیدن زیرساخت‌های بخش مورموری، این شهر و تعدادی از روستاها دچار قطعی برق و شکستگی لوله آب شد که البته برق این منطقه با تلاش نیروهای مربوطه به سرعت وصل شده است.



 
 

آخرین خبر ایلام در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/akharinkhabar_ilam/