1
0
106
صدا و سیما/ فرماندار گرمی از راه اندازی مجدد یک واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت جوجه ریزی ۳۰ هزار قطعه مرغ گوشتی در هر دوره در این شهرستان خبر داد.
حسین مولایی، فرماندار گرمی در این رابطه اظهار کرد: با پیگیری واحد امور دام و مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان گرمی یک واحد صنعتی پرورش مرغ گوشتی با ظرفیت جوجه ریزی ۳۰ هزار قطعه مرغ گوشتی در هر دوره، پس از چند سال تعطیلی مجدد با اعتبار یک میلیارد تومان به چرخه تولید باز گشت.
وی ادامه داد: تولید سالانه گوشت مرغ در شهرستان گرمی ۸۰۰ تن است که با راه اندازی این واحد تولید گوشت مرغ بیش ۳۰ درصد افزایش می یابد.