سرقت 64 کیلومتر کابل شبکه برق سراوان

ایسنا/ سرپرست امور برق شهرستان سراوان گفت: 64 هزار و 500 متر کابل شبکه برق این شهرستان از ابتدای سال جاری تاکنون سرقت شده است که این میزان سرقت بیش از ۲۴ میلیارد ریال به شبکه توزیع برق این منطقه خسارت وارد کرده است.
سمیرا رحمانی، سرپرست امور برق شهرستان سراوان اظهار کرد: 1460 فقره سرقت تجهیزات شبکه برق از ابتدای سال جاری تاکنون در این منطقه ثبت شده است.
وی افزود: در این مدت 64 هزار و 500 متر کابل شبکه برق این شهرستان سرقت شده است که این میزان سرقت بیش از ۲۴ میلیارد ریال به شبکه توزیع برق این منطقه خسارت وارد کرده است.
وی بیان کرد: با توجه به سرقت های مکرر تجهیزات شبکه برق این شهرستان، گشت های مداوم و نامحسوس توسط پرسنل این امور و با همکاری نیروی انتظامی و بسیج به صورت مستمر انجام می شود.
سرپرست امور برق شهرستان سراوان نقش و همکاری مردم در این حوزه را مهم دانست و بیان کرد: شهروندان در صورت مشاهده افراد مشکوک(به ویژه در محدوده زمانی ۱۲ بامداد تا 5 صبح) که در حال صعود و یا فرود از تیرهای برق یا دستکاری تجهیزات برق هستند مراتب را سریعا به شماره ۱۱۰ نیروی انتظامی و یا سامانه ۱۲۱ شرکت توزیع برق اطلاع دهند.