مدارس رفسنجان هم در پی آلودگی هوا تعطیل شد

ایسنا/ رئیس اداره اطلاعرسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان کرمان گفت: مدارس شهرستان رفسنجان که قرار بود فعالیت خود را با 2 ساعت تاخیر آغاز کنند، بر اثر خیزش ریزگردها و آلودگی هوا تعطیل شدند.
مهران باهری، رئیس اداره اطلاعرسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان کرمان اظهار کرد: مدارس شهرستان رفسنجان که قرار بود فعالیت خود را با 2 ساعت تاخیر آغاز کنند، بر اثر خیزش ریزگردها و آلودگی هوا تعطیل شدند.
وی گفت: به علت خیزش گرد و خاک و آلودگی هوا مدارس شهرستان رفسنجان در همه دورههای تحصیلی امروز شنبه ۲۴ اردیبهشت ماه 1401 تعطیل است.
وی افزود: مهد کودک ها و پیش دبستانی های منطقه کشکوئیه نیز به علت آلودگی هوا تعطیل شد و مدارس با 2 ساعت تاخیر فعالیت خود را آغاز خواهند کرد.
باهری با بیان اینکه در سایر شهرستان ها و مناطق در خصوص تعطیلی مدارس تصمیم خاصی اتخاذ نشده است گفت: هرگونه تعطیلی و یا تاخیر در روند فعالیت مدارس در اسرع وقت از طریق صدا و سیما و پورتال اداره کل آموزش و پرورش به اطلاع هم استانی های عزیز رسانده می شود.
شایان ذکر است مدارس شهرستانهای انار و زرند نیز امروز به دلیل آلودگی هوا و خیزش ریزگردها تعطیل شدند.