نصب تجهیزات بیمارستان کودکان تبریز؛ در گرو مجوز سازمان انرژی اتمی

نصب تجهیزات بیمارستان کودکان تبریز؛ در گرو مجوز سازمان انرژی اتمینصب تجهیزات بیمارستان کودکان تبریز؛ در گرو مجوز سازمان انرژی اتمی
0
2
12.4K
1401/02/24 - 12:42
402
1401/02/24 - 12:42

ایرنا/ معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: نصب تجهیزات پزشکی در بیمارستان کودکان مردانی آذر تبریز، نیازمند اخذ مجوزهای لازم و کافی از سوی سازمان انرژی اتمی است.

علی جنتی، معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی تبریز اظهار کرد: نصب تجهیزات پزشکی در بیمارستان کودکان مردانی آذر تبریز، نیازمند اخذ مجوزهای لازم و کافی از سوی سازمان انرژی اتمی است.

وی دلیل اصلی تاخیر در نصب و راه اندازی تعدادی از دستگاه ها و تجهیزات پزشکی در این بیمارستان را مربوط به مسائل عمرانی و اخذ پروانه های ساختمانی دانست و افزود: این موضوع هیچ ارتباطی با مسائل مالی ندارد.
وی اظهار کرد: در حالی‌که بیمارستان کودکان مردانی آذر تبریز در محل جدید خود واقع در خاوران مرداد ماه پارسال افتتاح شده بود، اما بهره برداری آن از اواخر اسفندماه آغاز شد و بر همین اساس بدون صدور پروانه های ساختمانی ، صدور مجوز از سوی سازمان انرژی اتمی برای نصب و راه اندازی دستگاه های لیزری ممکن نیست.
جنتی با بیان اینکه هم اکنون مسئولان بیمارستان و مدیران مربوطه در دانشگاه علوم پزشکی تبریز در حال انجام کارهای اداری موضوع هستند، ادامه داد: پس از طی فرآیند اداری و کسب مجوز از سوی سازمان انرژی اتمی، نصب و راه اندازی دستگاه های مورد نظر میسر می شود.
وی تجهیز کامل بیمارستان کودکان مردانی آذر را یکی از دغدغه های اصلی و مهم دانشگاه علوم پزشکی تبریز خواند و با تاکید بر اینکه تمامی تلاش مجموعه بر همین امر استوار شده است، یادآور شد: اینکه هنوز موفق به نصب دستگاه ها و تجهیزات نشده ایم در حقیقت به معنی از دست رفتن زمان گارانتی(ضمانت) آنها است که بر همین اساس دغدغه و عجله ما بیش از دیگران است.
جنتی همچنین از رفع مشکلات مربوط به جاده دسترسی به بیمارستان کودکان با همکاری شهرداری و فرمانداری تبریز خبر داد و گفت: با پیگیری های دانشگاه علوم پزشکی و نیز فرماندار تبریز این مشکل نیز به زودی حل و فصل می شود.
به گفته وی ایجاد راه دسترسی و خیابان ۲۴ متری در جواز بیمارستان در دستور کار شهرداری منطقه ۹ تبریز قرار گرفته و عملیات اجرایی آن شروع شده است.

آخرین خبر آذربایجان شرقی در اینستاگرام :
instagram.com/EAzerbaijan_Today

اخبار برگزیده