نماد آخرین خبر

غلظت آلاینده‌ها در زاهدان ۱۳ برابر حد مجاز اعلام شد

منبع
تسنيم
بروزرسانی
غلظت آلاینده‌ها در زاهدان ۱۳ برابر حد مجاز اعلام شد

تسنیم/ مدیرکل هواشناسی استان سیستان و بلوچستان گفت: میزان بیش‌ترین غلظت آلاینده‌ها تا ساعت ۱۹ امروز در زاهدان 1862 میکروگرم بر مترمکعب بوده که ۱۳ برابر حد مجاز است.

محسن حیدری، مدیرکل هواشناسی استان سیستان و بلوچستان اظهار کرد: میزان بیش‌ترین غلظت آلاینده‌ها تا ساعت ۱۹ امروز در زاهدان 1862 میکروگرم بر مترمکعب بوده که ۱۳ برابر حد مجاز است.

وی گفت: غبار موجود در شهر زاهدان که ناشی از طوفان‌های مناطق شمالی استان است، دید افقی کنونی ایستگاه فرودگاهی زاهدان را تا 300 متر کاهش داده است.

وی اضافه کرد: بیشینه سرعت باد زابل در 3 ساعت گذشته به 90 کیلومتر بر ساعت رسیده و دید افقی نیز به 1500 متر کاهش پیدا کرده است. 
مدیرکل هواشناسی استان سیستان و بلوچستان همچنین از تداوم وضعیت هشدار نارنجی صادر شده تا روز دوشنبه برای نواحی شمالی استان خبر داد.

آخرین خبر سیستان و بلوچستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/zahedan_today