۲۴ هزار تن گوشت مرغ در راه مازندران است
باشگاه خبرنگاران/ معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران از پیش بینی تولید ۲۴ هزار تن گوشت مرغ در استان خبر داد.
مسعود احمدی حاجی معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران اظهار کرد: پیش بینی میشود با جوجه ریزیهای انجام شده در اردیبهشت ماه امسال، ۲۴ هزار و ۷۶۰ تن گوشت سفید در مازندران تولید و به بازار مصرف عرضه شود.
تعداد جوجه ریزی در مزارع مرغ گوشتی مازندران در اردیبهشت ماه امسال ۱۳ میلیون و ۴۴۹ هزار و ۱۰۶ قطعه و جوجه ریزی در مزارع مرغ مادر گوشتی استان ۵۲۱ هزار و ۳۳۴ قطعه بوده است.
او تعداد جوجه گوشتی تولیدی کارخانجات جوجه کشی استان را ۵۱ میلیون و ۴۲۴ هزار و ۴۰۲ قطعه و جوجه گوشتی تولیدی مزارع مرغ مادر گوشتی را ۳۰ میلیون و ۵۱۵ هزار و ۵۷۴ قطعه اعلام کرد.