logo

ظرفیت تولید مرغ گوشتی البرز به ۲ میلیون قطعه می رسد

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
ظرفیت تولید مرغ گوشتی البرز به ۲ میلیون قطعه می رسد

صدا و سیما/ سرپرست سازمان جهاد کشاورزی البرز گفت: ضریب خوداتکایی تولید گوشت مرغ در استان ۱۲ تا ۱۵ درصد است.

روشن نژاد سرپرست سازمان جهاد کشاورزی البرز اظهار کرد: یکی از طرح های استان توسعه واحدهای تولیدی مرغ گوشتی می باشد.
او افزود: هم اکنون ظرفیت تولید مرغ گوشتی در استان یک میلیون تا یک میلیون و ۳۰۰ قطعه می باشد که در نظر داریم این ظرفیت را به ۲ میلیون قطعه در سال برسانیم.
آقای روشن نژاد تصریح کرد: در این استان با همکاری مرغداری ها علیرغم مشکلات موجود هیچگونه جوجه کشی اتفاق نیافتد و جوجه سفارشی که معدوم سازی شود نداشتیم.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان البرز گفت: همچنین تا جایی که بتوانیم به سایر استان ها کمک کرده ایم که با اینکه تعداد مرغداری محدودی داریم ولی جوجه های مازاد مناطق دیگر را به مرغداری خودمان انتقال دادیم و شرایط پرورش آن ها را مهیا کردیم.
او افزود: در چند روز گذشته ۸۵۰ هزار قطعه جوجه گوشتی کنسلی دیگر استان ها را مدیریت و به مرغداری های استان منتقل کردیم و اکنون تمام سالن های پرورش مرغ گوشتی در استان فعال شده است.
سرپرست جهاد کشاورزی البرز گفت: در نظر داریم تا با اجرای طرح توسعه و افزایش ضریب خوداتکایی مرغ گوشتی به جایی برسیم که کمترین میزان واردات به استان را داشته باشیم.

آخرین خبر البرز در اینستاگرام :
https://instagram.com/alborztoday