نماد آخرین خبر

انهدام باند تهیه و توزیع مواد مخدر شیشه در زنجان

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
انهدام باند تهیه و توزیع مواد مخدر شیشه در زنجان

باشگاه خبرنگاران/ با اشراف اطلاعاتی کامل سپاه استان زنجان یک باند تهیه و توزیع مواد مخدر شیشه منهدم شد.

پاسداران گمنام امام زمان(عج) سپاه انصار المهدی(عج) استان زنجان توانستند با اشراف اطلاعاتی طی عملیاتی یک باند ۶ نفره تهیه و توزیع ماده مخدر شیشه را متلاشی کنند.
این باند اقدام به تهیه و توزیع مواد مخدر به‌صورت عمده و گسترده می‌کرد که به اتهام حمل و توزیع ۳۲ کیلوگرم ماده مخدر شیشه شناسایی و پس از دستگیری به مراجع قضایی معرفی شدند.
گفتنی است؛ پاسداران گمنام امام زمان(عج) سپاه انصار المهدی(عج) استان زنجان طی عملیاتی دیگر در شهرستان خدابنده، سه کیلوگرم هروئین را از یکی از قاچاقچیان سابقه‌دار شهرستان خدابنده که دارای سابقه محکومیت حبس طویل‌المدت بود کشف کردند؛ لازم به ذکر است در زمان دستگیری، این مجرم با قید وثیقه آزاد بوده است.

آخرین خبر زنجان در اینستاگرام :
https://instagram.com/zanjan_today