نماد آخرین خبر

نوجوان ۱۲ ساله کرمانی، قربانی بالابر غیراستاندارد

منبع
ايسنا
بروزرسانی
نوجوان ۱۲ ساله کرمانی، قربانی بالابر غیراستاندارد

ایسنا/ سرپرست سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرمان، از جان‌باختن نوجوان ۱۲ساله هنگام استفاده از بالا بر خبر داد.

ابراهیم بابایی، سرپرست سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرمان اظهار کرد: شب گذشته ١٠ تیرماه ساعت 22 و 35 دقیقه، حادثه گرفتار شدن پسری ١٢ ساله در بالابر واقع در بلوار «پرستار» به ستاد فرماندهی سازمان آتش‌نشانی اعلام شد که بلافاصله اکیپ امداد و نجات از ایستگاه شماره ٢ به محل حادثه اعزام شد.
وی با بیان اینکه این منزل مسکونی از بالابر غیر استاندارد استفاده می‌کرده است، افزود: این نوجوان بین بالابر غیراستاندارد و دیواره، گرفتار شد و متأسفانه جان خود را از دست می‌دهد.
بابایی گفت: اکیپ اعزامی پس از تلاش زیاد موفق به خروج پسر بچه از بین بالابر و دیواره شدند، اما به‌دلیل شدت جراحات، متأسفانه پسر نوجوان جان باخته بود.
وی افزود: با وجود توصیه‌های فراوان، باز هم شاهد استفاده از ابزارآلات ساختمانی غیرمجاز بدون دریافت مجوز توسط مالکان و شهروندان هستیم.
بابایی ادامه داد: امید است با رعایت موارد ایمنی، کمتر شاهد بروز چنین حوادثی در سطح شهر باشیم.

آخرین خبر کرمان در اینستاگرام :
Instagram.com/kerman_akhbar