روز بدون فوتی کرونا در همدان

ایرنا/ سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان گفت: آمار روزانه مرگ و میر ناشی از بیماری کووید۱۹ در این استان برای سومین روز متوالی صفر شد به نحوی که در ۲۴ ساعت گذشته نیز هیچ مورد فوتی بر اثر ابتلا به ویروس کرونا گزارش نشده است.
علیرضا توقیری، سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان اظهار کرد: آمار متوفیان کرونا در این استان از ابتدای شیوع این ویروس تاکنون به 3 هزار و ۳۶۲ نفر است.
به گفته وی، ۴۵ بیمار بستری مشکوک و قطعی مبتلا به کرونا طی ۲۴ ساعت گذشته در استان همدان شناسایی شدند و شمار بیماران بستری در بیمارستان های این استان به ۳۰۵ نفر رسید.
وی افزود: همچنین تعداد مراجعان سرپایی به اورژانس بیمارستانهای استان همدان با علایم تنفسی مشکوک و قطعی کرونا در ۲۴ ساعت گذشته یک هزار و ۳۰۴ نفر است.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان ادامه داد: در حال حاضر ۶ بیمار مبتلا به کرونا در بخش مراقبتهای ویژه مراکز درمانی این استان بستری هستند.
به گفته توقیری، مجموع بیماران کرونایی شناسایی شده در استان همدان از ابتدای شیوع ویروس تاکنون به ۱۴۷ هزار و ۷۰۴ نفر رسیده است.