کشف تخلف در بیش از ۲۵۰ نانوایی گیلان

باشگاه خبرنگاران/ کارشناسان جهاد کشاورزی گیلان در تاسوعا و عاشورای حسینی بیش از ۸۰۰ نانوایی در استان را بازرسی کردند.
صالح محمدی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان اظهار کرد: با تشدید بازرسی کارگروه ساماندهی گندم، آرد و نان در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی، از نانواییهای گیلان، از ۸۵۶ نانوایی در ۱۷ شهرستان بازرسی شد.
صالح محمدی هدف از این بازرسیها را کنترل توزیع، مصرف آرد و کیفیت پخت نان در نانواییهای گیلان عنوان کرد و افزود: موارد تخلف نظیر کم فروشی و تعطیلی خودسرانه در بیش از ۲۵۰ نانوایی در شهرستانهای مختلف گیلان شناسایی و در بیش از ۲۵۰ نانوایی در شهرستانهای مختلف گیلان شناسایی و مسئولان این واحدهای صنفی به تعزیرات حکومتی معرفی شدند.
وی با بیان اینکه مسئولان نانواییها موظفند بر اساس ساعات اعلام شده از سوی اتحادیه، نان پخت و با بازرسان همکاری کنند، گفت: با نانوایانی که قوانین صنفی و بهداشتی را رعایت نکرده و آرد را خارج از شبکه توزیع کنند، برخورد قانونی خواهد شد.
رئیس سازمان جهادکشاورزی گیلان تصریح کرد: این بازرسیها به صورت مستمر ادامه دارد.