نماد آخرین خبر

کشف ۱۷ دستگاه ماینر قاچاق در اردبیل

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
کشف ۱۷ دستگاه ماینر قاچاق در اردبیل

باشگاه خبرنگاران/ مدیرکل تعزیرات حکومتی استان اردبیل از کشف ۱۷ دستگاه ماینر قاچاق در اردبیل خبر داد.

علی رحیمی‌آذر، مدیرکل تعزیرات حکومتی استان اردبیل بیان کرد: با گزارش مأموران نیروی انتظامی و بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان در مورد کشف ۱۷ دستگاه ماینر قاچاق، پرونده این تخلف برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارجاع شد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان اردبیل با اشاره به اینکه پیش از این نیز شاهد دستگیری قاچاقچی این رمز ارزها و کشف دستگاه‌های ماینر در اردبیل بودیم، می گوید: با ارجاع پرونده به تعزیرات حکومتی، موضوع به صورت ویژه و خارج از نوبت رسیدگی و به صدور حکم منجر شد.
به گفته او، شعبه رسیدگی کننده با توجه متهم را به علت ارائه نکردن مدارک قانونی علاوه بر ضبط کالا به پرداخت ۲ میلیارد و ۱۴۵ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.
رحیمی‌آذر پدیده قاچاق و هرگونه فعالیت‌های اقتصادی غیرقانونی را زمینه‌ساز اخلال در نظام اقتصادی کشور دانست و گفت: برخورد با فرصت‌طلبان، سوء‌استفاده‌کنندگان و مفسدان اقتصادی از اولویت‌های سیستم قضائی است.
او همچنین از شهروندان خواست تا در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک موارد را سریعاً از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع و گزارش دهند.

آخرین خبر اردبیل در اینستاگرام :
https://instagram.com/ardabil__today