کرونا در استان بوشهر به اوج خود در خیز هفتم رسید

کرونا در استان بوشهر به اوج خود در خیز هفتم رسیدکرونا در استان بوشهر به اوج خود در خیز هفتم رسید
2
0
25.2K
1401/05/22 - 18:26
1.4K
1401/05/22 - 18:26

صدا و سیما/ با اوج‌گیری دوباره کرونا در استان بوشهر شهرستان‌های شمالی این استان به رنگ قرمز کرونایی درآمدند و تعداد بستری‌ها و فوتی‌ها نیز در موج هفتم به اوج خود رسیده است.

دکتر حسن ملکی‌زاده، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بیان کرد: در حال حاضر ۹۷ بیمار در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر بستری هستند که ۴۰ نفر از آن‌ها در شبانه‌روز گذشته بستری شده‌اند.
وی افزود: در زمان حاضر ۱۲ بیمار مبتلا به کرونا در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌های استان بوشهر بستری هستند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از فوت دو بیمار کرونایی خبر داد و گفت:  در شبانه‌روز گذشته ۳۶ بیمار نیز باحال عمومی خوب از بیمارستان‌های استان بوشهر ترخیص شده‌اند.
به گفته دکتر ملکی‌زاده از ابتدای شیوع کرونا تا کنون ۱۰۷ هزار و ۵۲۰ نفر مبتلا به این ویروس در  استان شناسایی و ۲ هزار و ۱۹۸ نفر جان باخته‌اند.

آخرین خبر بوشهر در اینستاگرام :
https://instagram.com/bushehr_akhbar

اخبار برگزیده