نماد آخرین خبر

استاندار: عاملین فساد در اداره‌های بوشهر شناسایی می‌شوند

منبع
ايسنا
بروزرسانی
استاندار: عاملین فساد در اداره‌های بوشهر شناسایی می‌شوند

ایسنا/ استاندار بوشهر گفت: نهادهای اطلاعاتی و امنیتی استان را مأمور کرده‌ام افرادی که در ادارات موجب فساد می‌شوند شناسایی کنند و به شدت با این افراد برخورد می‌کنیم

احمد محمدی‌زاده، استاندار بوشهر در آیین عطرافشانی گلزار شهدا اظهار کرد: شهدا به زندگی علاقه داشتند و بین شهادت و زندگی، شهادت را انتخاب کردند، راه و روش شهدا باید برای ما درس عبرت باشد و از خدمت صادقانه و مردانه شهدا به انقلاب و مردم درس عبرت بگیریم.
وی با بیان اینکه تجربه موفق حضور مردم در دفاع مقدس امروز در جنگ اقتصادی یک امر مهم است، تصریح کرد:  امام رحمة الله علیه با ورود مردم به دفاع مقدس همه معادلات نظامی را به نفع جمهوری اسلامی تغییر داد و با ورود مردم جنگ به نفع ایران تمام شد.
استاندار بوشهر تصریح کرد: امروز باید از تجربه موفق دفاع مقدس و  حضور مردم در جنگ اقتصادی بیش از هر زمان دیگری استفاده و شرایط را برای حضور مردم در جنگ اقتصادی فراهم کنیم.
محمدی‌زاده عنوان کرد: می توانیم با استفاده از منابع مردمی و بخش خصوصی سالانه چندین هزار میلیارد تومان را در طرح‌های اقتصادی هزینه کنیم.
وی با تاکید بر مبارزه با فساد گفت: نهادهای اطلاعاتی و امنیتی استان را مأمور کرده‌ام افرادی که در ادارات موجب فساد می‌شوند شناسایی کنند و به شدت با این افراد برخورد می‌کنیم و نهایت تلاش خود را به کار می بریم تا جلوی فساد در دستگاه‌های اجرایی گرفته شود.
محمدی زاده بیان کرد: خدمت در دستگاه های اجرایی استان باید با تفکر بسیجی، انقلابی و جهادی باشد.

آخرین خبر بوشهر در اینستاگرام :
https://instagram.com/bushehr_akhbar